SKLADAN ESTRADNI PAR PROSLAVIO 30 GODINA BRAKA (foto)

Izvor: Story, 03.Okt.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKLADAN ESTRADNI PAR PROSLAVIO 30 GODINA BRAKA (foto)

Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić važe za jedan od najstabilnijih bračnih parova na estradi, a nedavno su nazdravili za njihov važan dan. Aca i Biljana proslavili su 30 godina skladnog braka, i to u društvu najdražih ljudi. Oni su ovaj posebni datum obeležili u jednom restoranu, a sve su dokumentovali fotografijama sa proslave. Naime, Aca ... The post SKLADAN ESTRADNI PAR PROSLAVIO 30 GODINA BRAKA (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

BILA JE NAJVEĆA BOMBA NA ESTRADI, PA POSTALA UZORNA DOMAĆICA: Zbog NJEGA se promenila, a ovako izgleda danas (FOTO)

Izvor: Scandal.rs, 04.Okt.2019, 16:08

Popularni folkeri Biljana Jevtić i Aca Ilić uživaju u velikoj ljubavi. Oni su juče navršili tačno 30 godina braka, koji su proslavili u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a emotivnu fotografiju i lepe vesti podelili su sa svojim pratiocima na Fejsbuku. 30 godina braka i moje dve najveće ljubavi”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.