SKC promocija romana - Vesna Kapor: Tri samoće

Izvor: NC magazin, 26.Apr.2011, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKC promocija romana - Vesna Kapor: Tri samoće

Predstavljanje romana Vesna Kapor: Tri samoće, će se održati u Maloj sali SKC-a, u sredu 8. decembra, sa početkom od 19 časova. Učestvuju: Slađana Ilić, Sanja Milić,  Dragan Lakićević, Vladimir Kecmanović i Vesna Kapor.

U društvenim okolnostima u kojima se informacije menjaju iz sekunde u sekund kao frejmovi na filmskom platnu, u vremenu Interneta, „brzih“ komunikacija, još bržeg života, limitiranog jezika i osiromašenog rečnika u kojem izgovaramo reči ne znajući tačno ni šta one znače, a kamoli kome su namenjene, proza Vesne Kapor Tri samoće ili mjesto nedovršenih stvari upućuje na ono vreme srpske književnosti koje je pripadalo piscima koji su refleksivnost i pripovedanje postavljali kao svoje bazično opredeljenje.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.