SINATRA GRAĐEVINAC ZABAVLJA NJUJORČANE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2011, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINATRA GRAĐEVINAC ZABAVLJA NJUJORČANE

NJUJORK - Njujorčani koji upadnu u saobraćajnu gužvi na Menhetnu imaju sreće da prekrate vreme slušajući uživo interpretaciju Frenka Sinatre, koju za njih izvodi jedan od zaposlenih građevinaca, prenosi Dejli telegraf.

Naime, Geri Ruso, građevinski nadzornik, za vreme pauze peva pred posmatračima, a zahvaljujući "Jutjubu" stekao je fanove širom sveta.

"Kolege mi nisu verovale da imam hrabrosti za tako nešto i sa nevericom su me pitali da li ću to stvarno da uradim", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kaže Geri i dodaje da je svoj talenat usavršio pred ogledalom.

"Tako je sve počelo. Pevao sam stotinama sati sa mikrofonom u svojoj sobi. Da bi se izveštio, moraš da vežbaš. A onda sam pomislio - Šta ima veze, pevaću na ulici", ispričao je Geri.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.