ŠIN ODE NA ARBITRAŽU, NIŠTA OD PREDSTAVE U SUDU

Izvor: Kurir, 16.Jun.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIN ODE NA ARBITRAŽU, NIŠTA OD PREDSTAVE U SUDU

LOS ANĐELES - Spor između studija "Vorner" i glumca Čarlija Šina, izbačenog iz serije "Dva i po muškarca", rešiće se arbitražom zatvorenom za javnost, a ne suđenjem, odlučio je kalifornijski sudija.

Šin (45) od studija traži 100 miliona dolara odštete zbog nezakonitog raskida ugovora, odnosno otpuštanja iz hit serije u februaru zbog više ispada i javnih uvreda na račun producenta serije Čaka Lorija.

Njegovi advokati tražili su od suda u Santa Moniki javno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << suđenje, dok su se zastupnici "Vornera" i Lorija zalagali za arbitražu, uz argument da je ona u skladu sa glumčevim ugovorom.

Sudija Alan Gudman iz Višeg suda u Santa Moniki prihvatio je taj argument i naveo da "taj spor jasno i bez ikakve sumnje treba da bude predmet arbitraže", prenele su svetske agencije.

"Vornerov" advokat izrazio je zadovoljstvo zbog takve odluke i dodao da će spor "sada biti rešen na dobar način, sporazumom dve strane".

Šina je u seriji "Dva i po muškarca" zamenio Ešton Kučer.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FSS i Antić na sudu u Lozani

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Jun.2011, 01:03

Pred Sportskim sudom u Lozani održano je prvo suočenje na suđenju između Radomira Antića i FS Srbije.. Antić je pred ovim sudom pokrenuo spor zbog potraživanja od dva miliona evra na ime jednostranog raskida ugovora. FSS smatra da Antiću ne duguje ništa i da je ugovor raskinut pravilno.. Stav...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.