SILIKONI POSTAJU PROŠLOST

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SILIKONI POSTAJU PROŠLOST

Stiže „prirodno povećanje grudi“! Verovatno ste, gledajući se u ogledalo, milion puta pomislili kako bi bilo odlično kada bi višak kilograma sa stomaka mogli da premestite na mršave noge ili još bolje, višak sa zadnjice na grudi, čija veličina i nije baš reprezentativna. E, pa to će uskoro konačno biti moguće.

Stiže „prirodno povećanje grudi“!

Verovatno ste, gledajući se u ogledalo, milion puta pomislili kako bi bilo odlično kada bi višak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kilograma sa stomaka mogli da premestite na mršave noge ili još bolje, višak sa zadnjice na grudi, čija veličina i nije baš reprezentativna. E, pa to će uskoro konačno biti moguće.

Reč je o metodi „pri­rodno povećanje gru­di“, koja će silikone poslati u istoriju jer će znatno manje opasna procedura umesto silikona u grudi ugrađivati masno tkivo koje će uzeti sa mesta na kojima ga ima previše. Metoda je već postala popularna iz više razloga.

Naime, silikoni su „baloni“ napunjeni slanom vodom, za koje je potrebna vrlo ozbiljna hirurška operacija koja nosi rizike infekcija, a umeci vremenom mogu da počnu da cure.

Takođe, u poslednje vreme oni se povezuju i s mogućnošću dobijanja limfoma. Isto tako, silikoni nisu trajno rešenje jer je nakon deset godina najverovatnije potrebno napraviti rekonstrukciju.

Na novi način lekari prenose masti s dela tela gde ga ima viška. Mast se uzima liposukcijom, a rezultati su odlični, nema negativnih posledica za fizičko zdravlje jer ne postoji rizik odbacivanja stranog tela zato što se radi o prenosu vaše masti na mesta na koja želite. Ova procedura postaje sve veći hit u svetu, a da li se isplati ići pod nož ili ćete sačekati da ova metoda stigne i kod nas - odlučite sami! Do tada se nadamo da ćete shvatiti da je sa prirodnom veličinom vašeg grudnog koša sve u redu i da nema potrebe da na njemu išta radite.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zaboravite silikone, stiže novo rešenje!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Sep.2011

Verovatno ste, gledajući se u ogledalo, više puta pomislili kako bi bilo odlično kad bi višak sa stomaka mogao da se preseli jednostavno na npr. mršave noge ili još bolje, višak sa zadnjice na grudi koje nisu baš reprezentativne po veličini. E pa to će uskoro napokon biti moguće...Reč je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.