SEKSI ŠAPUTANJA

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKSI ŠAPUTANJA

Pružite partneru nezaboravan užitak! Neki od najlepših načina za stimulaciju erogene zone zvane uvo jesu grickanje, lizanje i šaputanje.

Pružite partneru nezaboravan užitak!

Neki od najlepših načina za stimulaciju erogene zone zvane uvo jesu grickanje, lizanje i šaputanje. Ovo obožavaju i muškarci i žene! Nekima je to draže čak i od poljubaca i dodira na drugim mestima, a sastavni je deo svake dobre predigre.

Da vidimo kako se najbolje „obrađuje“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ovo osetljivo mesto...

Šaputanje

Pre nego što se posvetite ovoj erogenoj zoni, partnera najpre uzbudite nežnim šaputanjem i laganim duvanjem u uvo. Budite oprezni s rečima, ne vole svi vulgarnosti - mnogo je važniji ton kojim ćete ih izgovarati. Za početak je dovoljno sasvim jednostavno pitanje: „Jesam li ti nedostajao/la?“. Pitanje nežno šapnite, tako da partner u stomaku oseti žmarce. Ako želite da budete još nestašniji, šapatom mu opišite neku zanimljivu fantaziju, i ne zaboravite da kažete koliko ga želite u tom trenutku.

Igrajte se ušnom resicom

Kada partnera dobro zagrejete rečima, uzbudite ga i delima. Najpre krenite na ušnu resicu. Prvo je samo lagano dodirnite jezikom, a zatim se njome igrajte i celu je oližite. Uzmite je u usta i nežno sisajte. Nekoliko trenutaka jezikom kružite po resici i igranje završite poljupcem. Videćete da će vaš partner ubrzo početi da prede kao mače. Sa ovom igricom možete nastaviti i na delu vrata iza ušne resice. Drage dame, ušna resica je, bez dileme, jedna od najjačih muških erogenih zona!

Lizanje

Sa resice se elegantno i zavodljivo preselite na gornji deo uveta. Pri tom je najbolje upotrebiti jezik i njime kliziti od donjeg dela prema gornjem po ivici, a slobodno ga uvucite i u ušni otvor. Budite strastveni i ne zaboravite da povremeno šapnete nešto vruće i zavodljivo. Ako se potrudite, priredićete sebi i partneru nezaboravne trenutke.

Grickanje

Pored jezika i poljubaca, pri obrađivanju uveta možete koristiti i zube. Samo pazite, grickajte nežno i lagano, jer bi se u suprotnom prijatnost lako mogla pretvoriti u bol. Ušnu resicu samo milujte zubima ili je masirajte tako da donju vilicu pomerate levo-desno dok vam je resica među zubima. Tokom grickanja možete nežno povući uvo prema sebi. Taj gest se često tumači kao „približi mi se“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.