SEKS U AUTU - UZBUDLJIVO, ALI KRATKO!

Izvor: Kurir, 26.Avg.2011, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS U AUTU - UZBUDLJIVO, ALI KRATKO!

Svi vole seks u automobilu! Naime, na uzorku od 3.000 muškaraca i žena pokazalo se da čak 48 odsto njih priznaje da ih ljubavne igrice u kolima najviše uzbuđuju.

Svi vole seks u automobilu!

Naime, na uzorku od 3.000 muškaraca i žena pokazalo se da čak 48 odsto njih priznaje da ih ljubavne igrice u kolima najviše uzbuđuju. Na drugom mestu najpoželjnijih mesta za seks našao se tuđ krevet sa 33 odsto glasova, na trećem šuma, a slede plaža i kada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Međutim, ono na šta su se ispitanici požalili je to da im seks u automobili često traje mnogo kraće nego u krevetu, zbog skučenosti prostora i neudobnosti.

Dakle, ako ste željni seksa „na brzaka“, nema boljeg mesta od automobila, jer deluje na libido, a ako vas više privlači seks na „duge staze“, potražite neki skriveni kutak u prirodi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.