ŠAPUTANJA O MODI

Izvor: Kurir, 24.Mar.2011, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAPUTANJA O MODI

Nova kolekcija kreatorke Suzane Perić svake godine se očekuje sa nestrpljenjem. Haljine koje ona pravi odavno su postale prepoznatljive, a za njene revije uvek se traži karta više.

A svoju najnoviju kolekciju ona će predstaviti na reviji u Ekspo centru 29. marta u okviru predstojećeg Fešn vika.

* Šta svaka žena mora da ima u svom ormaru ovog proleća i leta?

- Posle sive i dosadne zime, šta nas može više obradovati od sunca i proleća punog jarkih boja?! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Crvena, zelena i narandžasta su savršen izbor za svaku damu sa stilom, a za slatke i romantične devojke tu su cvetni dezeni, karneri i lepršavi krojevi. Pored ove ekspanzije vedrih boja, tu su i večite, elegantne i umirujuće bela i bež.

Nasuprot tom „ljupkom talasu“, za one koji žele da pokažu svoju divlju stranu, animal print je savršen izbor.

* Na vašim revijama modele uvek nose poznate dame. Ko je ove godine vaša muza?

- Nova kolekcija nosi naziv „Buondi dive šapuću o slobodi“, a inspiraciju sam našla u istinskim divama, koje plene kako svojom spoljašnjom, tako i unutrašnjom lepotom, u ženama koje oduzimaju dah dok pričaju, a ne samo dok ih gledate.

Zato je ove godine zaštitno lice kolekcije mlada glumica Nina Janković, koja je posle filma „Montevideo, bog te video“ postigla veliku popularnost i zbog svoje lepote i šarma ima sve izglede da postane prava diva.

* Šta ove godine nikako ne bi trebalo obući?

- Generalno ne volim odeću koja nije ženstvena i smatram da je uvek treba izbegavati, a tu spada sva vrećasta garderoba i militari fazon.

* Kad je reč o nakitu, ima li tu nekih pravila?

- Treba izbegavati mnogo nakita jer ne želimo da izgledamo kao novogodišnja jelka. Akcenat treba staviti na ogrlicu, minđuše ili narukvice. Ako su svi komadi napadni, to onda odvlači pažnju i s vaše garderobe a i sa vas lično.

* Šta je, po vama, tajna dobrog izgleda?

- Tajna savršenog izgleda je osećaj koji nosiš u sebi i unutrašnji sklad sa samim sobom. Džaba vam sva moderna garderoba ako niste srećni i zadovoljni.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.