SAKRIJTE OGREBOTINE NA KUĆNIM APARATIMA

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAKRIJTE OGREBOTINE NA KUĆNIM APARATIMA

Za sve postoji rešenje! Iako u današnje vreme zbog kuckanja na kompjuteru, a ne na mašini za kucanje, tečni korektor više nije neophodan u kancelarijama, još uvek nam može biti od koristi.

Za sve postoji rešenje!

Iako u današnje vreme zbog kuckanja na kompjuteru, a ne na mašini za kucanje, tečni korektor više nije neophodan u kancelarijama, još uvek nam može biti od koristi.

Manje ogrebotine na šporetu, frižideru ili nekom drugom kućnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aparatu premažite tečnim korektorom i, kad se osuši, premazani deo zaštitite providnim lakom za nokte. Na isti način možete popraviti i sitne nepravilnosti na ukrasnim predmetima od bele keramike.

Pažljivim nanošenjem korektora takođe možete prikriti i mrlje na belom ili bež plafonu. Ako je potrebno, sjaj korektora smanjite tako što ćete premazano mesto, nakon što se osušilo, prebrisati papirnom maramicom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.