ŠAKIRA POKLANJA 400.000 DOLARA ŠKOLI NA HAITIJU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAKIRA POKLANJA 400.000 DOLARA ŠKOLI NA HAITIJU

PORT-O-PRENS - Kolumbijska pop zvezda Šakira pokloniće 400.000 dolara za izgradnju škole za devojčice na Haitiju, koji je prošle godine bio teško pogođen zemljotresom, preneli su mediji

PORT-O-PRENS - Kolumbijska pop zvezda Šakira pokloniće 400.000 dolara za izgradnju škole za devojčice na Haitiju, koji je prošle godine bio teško pogođen zemljotresom, preneli su mediji.

Pevačica, koja će 9. maja održati koncert u Beogradu, vest je objavila tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << posete glavnom gradu Haitija, Port-o-Prensu gde je igrala i pevala sa učenicima javne škole Eli Diboa. "Uverena sam da je obrazovanje ključ za dostojanstvenu budućnost Haitija", rekla je 34-godišnja dobitnica Gremija.

Očekuje se da će rekonstrukcija škole, izgrađene 1913. godine, početi za dva meseca i trajati 14 meseci. U zemljotresu koji je pogodio Haiti 12. januara poginulo je 300.000 ljudi dok je na hiljade kuća i zgrada oštećeno i uništeno.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šakira poklanja 400.000 dolara za školu na Haitiju

Izvor: SrbijaNet.rs, 01.Apr.2011

Kolumbijska pop zvezda Šakira pokloniće 400.000 dolara za izgradnju škole za devojčice na Haitiju, koji je prošle godine bio teško pogođen zemljotresom, preneli su danas mediji. Pevačica, koja će 9. maja održati koncert u Beogradu, vest je objavila tokom posete glavnom gradu Haitija,

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.