S ljubavlju, vaš tata: Tri saveta koje je samohrani otac dao svojim sinovima

Izvor: 24sata, 11.Okt.2014, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S ljubavlju, vaš tata: Tri saveta koje je samohrani otac dao svojim sinovima

“Kao i mnogo drugih očeva, i ja sam prošao sito i rešeto kad je reč o ljubavi. Želim vas dvojicu da uputim na pravi put”, napisao je na svom blogu Serž Bjelanko, samohrani otac i bloger koji ima dva sina, Henrija od tri, i Čarlija od osam meseci.

Sudbina je htela da ga obe majke njegove dece napuste, ali, i pored tog hendikepa, Serž misli da ima nešto vredno da ostavi svojoj deci, a to su tri životne lekcije koje je naučio, prenosi portal Žena.rs

Napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << im je da nikad ne prave ove tri greške:

NE PLAŠITE SE SVOJIH OSEĆANJA

Čak i kad ste mladi (ili, možda, posebno tada) osećati nešto za neku drugu osobu može biti izuzetno prožimajuće iskustvo. Budimo iskreni: zaljubiti se je jedno od najčudnijih iskustava koje ljudsko biće može da doživi. Bez obzira na sve, važno je da se ne plašite svojih osećanja.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Dragi-sinovi-ne-cinite-ove-tri-greske.-S-ljubavlju-vas-tata

Izvor: medio.rs, 11.Okt.2014

“Kao i mnogo drugih očeva, i ja sam prošao sito i rešeto kad je reč o ljubavi. Želim vas dvojicu da uputim na pravi put”, napisao je na svom blogu Serž Bjelanko, samohrani otac i bloger koji ima dva sina, Henrija od tri, i Čarlija od osam meseci. Sudbina je htela da ga obe majke njegove dece...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.