S in the Wonerland

Izvor: JavneVesti.com, 25.Nov.2013, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S in the Wonerland

 Pravo je vrijeme da vam predstavimo još jednu modnu blogericu. Pogledajte kratak intervju i fotografije.

 
   Kratko o sebi !
 
Diplomirani žurnalista, vječiti sanjar i optimista.   Ime bloga i zašto ste ga počeli pisati !
 S in the wonderland, Blog je nastao prošle godine, a odluka je došla sasvim spontano. 
  Blog je nastao prošle godine,a odluka je došla sasvim spontano. Imala sam previše slobodnog vremena i trebalo mi je nešto da se maknem od svakodnevnice, da razbijem monotoniju u koju sam se bila uvukla. Blog je bio pravo riješenje. I evo me danas tu gdje jesam, još uvijek pišem, i vjerujem da će potrajati barem još koju godinu.     Koji je tvoj osobni stil !  
Trenutno se ne mogu svrstati ni u jednu kategoriju. Ja volim sve da nosim. Nisam rob trendovima, uzmem ono što mi se najviše dopada i što mislim da bih mogla iznijeti. Najbitnije je kako se čovijek osjeća u onome što nosi. Nikada sebi ne bih dozvolila da izgledam kao da odjeća nosi mene, a ne ja nju.   

 
 
Najdraži komad odjeće i zašto !
 
Teško pitanje , ali ako već moram neka budu jeans hlače, najbolje rješenje kada ne znam šta da obučem.  
Što nikad ne bi obukla !
 
Skoro sam odgovarila na isto pitanje, za jedan drugi intervju i tada sam rekla da su to heklane i ugg čizme, i još uvijek stojim iza toga.  
Sljedeći veliki trend koji predviđaš !
 
Teško da se trendovi mogu predvidjeti, to se jednostavno mijenja preko noći, moda se vrti u krug tako da sve je moguće.  

 
 
Najdraži brend i dućan !
 
H&M i ZARA, ono što je prihvatljivo i dostupno, mada rijetko kad kupujem odjeću po dućanima, ali najviše u ormaru imam odjeće od navedenih brendova, pa neka bude tako.  
Plan za budućnost !
 
Nikada ništa ne planiram unaprijed, nisam osoba koja ima planer ispunjen do posljednje stranice, par mjeseci unaprijed. Ja živim od danas do sutra,  prihvatim sve što mi novi dan donese, nekad mi se i ne svidja ponuda, ali tu je s nekim razlogom, zašto se truditi zaobići je, uglavnom se tako najbolje osjećam i trudim se iskoristiti maksimalno svaki dan i uživati u njemu.  
 

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.