Izvor: Luftika.rs, 19.Jul.2023, 12:36

Rusija zabranila promenu pola: „Ne želimo degeneraciju nacije, štitimo naše građe i decu“

Državna duma Ruske Federacije i zvanično je usvojila zakon o zabrani promene pola na teritoriji zemlje.
– Ova odluka štiti naše građane i decu. Zamislite, u SAD je broj operacija promene pola za poslednjih deset godina porastao 50 puta. Monstruozna tendencija! – prokomentarisao je na Telegramu predsednik Dume, Vjačeslav Volodin.

– To je put koji vodi degeneraciji nacije. Za nas je to neprihvatljivo – poručuje on.
Inicijativa da se uvede ovaj zakon podneta je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u maju ove godine, a na njoj je radilo oko 400 parlamentaraca, pišu „RIA Novosti“.
U skladu sa ovim zakonom, brak u kojem je jedan od supružnika odlučio da promeni pol prestaje da važi, a ukoliko se zna da određena osoba ima potvrdu da je prošla kroz pomenutu operaciju u tom slučaju se njoj zabranjuje da usvaja decu.
Ipak, sve osobe koje su promenile pol do stupanja na snagu ovog zakona, ne podležu novim normama.
Duma je danas zabranila i korišćenje medicinskih preparata koji imaju za cilj promenu pola.
U SAD, prema podacima iz 2022. godine, ima milion i 640 hiljada transrodnih osoba, od kojih su 340.000 tinejdžeri, podseća danas Volodin.
Zvezda Granda u procesu promena pola, Stefan promenio ime u Stefi Gazela
Izvor: B92

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.