Rođendanski snimak – Žan Klod Van Dam: Moja drugarica, Dragana Mirković!

Izvor: Story, 20.Okt.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski snimak – Žan Klod Van Dam: Moja drugarica, Dragana Mirković!

Proslavljeni glumac je jednu od najlepših čestitki za svoj rođendan dobio od srpske folk pevačice, koju je Van Dam šerovao na društvenim mrežama. Pre mesec dana saznali smo za prijateljstvo junaka “Krvavog sporta” i pevačice poznate kao “Luče iz Kasidola” Žan Klod Van Dama i Dragane Mirković. Slavni akcioni junak bio je gost pevačice i ... The post Rođendanski snimak – Žan Klod Van Dam: Moja drugarica, Dragana Mirković! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragana i Stalone su NJEMU ČESTITALI ROĐENDAN!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2018, 10:52

Dragana Mirković bila je sprečena da prisustvuje rodjendanskoj proslavi Žan Klod Van Dama jer je trenutno na izuzetno posećenoj turneji u SAD, ali je zato snimila video poruku u kojoj mu je prenela čestitke. – Dragi Žan Klode, želim ti sreću, radost, i najbolji period tvog života. Srećan...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.