Robi u benkici

Izvor: Kurir, 24.Feb.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi u benkici

Robi Vilijams (36) postavio je na svoj sajt fotografiju povratka avionom iz Los Anđelesa. Na slici se vidi da očigledno voli da mu je udobno, pošto je za let obukao roze pidžamu iz jednog dela. "Ne postoji bolji način da proslaviš Brit nagradu nego da obučeš pidžamu od osam funti! Hvala svima na podršci", napisao je pevač, kome je nagrada uručena za izvanredan doprinos muzici. Vilijams je, inače, u karijeri je osvojio čak 16 Brit nagrada.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Robi Viliams u roze pidžamici

Izvor: S media, 23.Feb.2010, 13:50

Robi Vilijams (36) postavio je na svoj sajt fotografiju povratka avionom iz Los Anđelesa. Na slici se vidi da Robi očigledno voli da putuje najudobnije moguće, pošto je za let obukao roze pidžamu iz jednog dela..."Dejli mejl" piše da je Vilijams svoju pidžamu pazario za osam funti u prodavnici...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.