Robert Dauni Džunior po treći put proglašen za najplaćenijeg glumca

Izvor: Story, 06.Avg.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Dauni Džunior po treći put proglašen za najplaćenijeg glumca

Miljenik mnogih žena širom sveta, glumac Robert Dauni Džunior, i ove godine je poneo titulu najplaćenijeg glumca po izboru magazina Forbs.

Robert Dauni Džunior

Zvezda filmova o čuvenom strip junaku Ajron Menu, Robert Dauni Džunior, po treći put zaredom našao se na prvom mestu Forbsove liste najbolje plaćenih glumaca. Ovu laskavu titulu zaslužio je svojom ovogodišnjom zaradom koja iznosi neverovatnih 80 miliona dolara.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na ovoj listi je glumac Džeki Čen. On je u prethodnih godinu dana zaradio 50 miliona dolara iz unosnih franšiza i lanca bioskopa koje poseduje.

Zvezda akcinih filmova, glumac Vin Dizel, ove godine se našao na trećem mestu sa zaradom od 47 miliona dolara. Vin ima još jedan povod za slavlje - njegov najnoviji film Fast & Furious 7 zaradio preko milijardu dolara na blagajnama širom sveta.

Na listi se, odmah iz Vina, nalaze glumci Bredli Kuper (41,5 miliona) i Adam Sendler (45 miliona). Zanimljivo je napomenuti da su njih dvojica ove godine uspeli da po zaradi premaše Toma Kruza, koji je sve do nedovano bio visoko kotiran na ovakvim listama, zahvaljujući basnoslovnim zaradama. Tom je ove godine zauzeo šesto mesto, zaradivši 40 miliona dolara.

Ove godine su se, po prvi put, na Forbsovoj listi pronašle i tri zvezde Bolivuda, budući da su urednici Forbsa odnedavno počeli da ubrajaju i zarade na internacionalnom filmskom tržištu.

U top deset našli su se bolivudske zvezde Amitab Bahčan sa 33,5 miliona, Salman Kan sa 33,5 miliona i Akšaj Kumar sa 32,5 miliona.

Deseti na ovogodišnjoj Forbsovoj listi je Mark Valberg koji je prošle godine zaradio 32 miliona dolara.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.