Revolucionarni metod naših lekara doneo prvu bebu!

Izvor: Mondo, 07.Mar.2017, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Revolucionarni metod naših lekara doneo prvu bebu!

U porodilištu Opšte bolnice "MediGroup" rođena je prva beba primenom metode podmlađivanja jajnika, koju je osmislio tim naših lekara na čelu sa dr Aleksandrom Ljubićem!

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Posle velikog broja neuspelih vantelesnih oplodnji u inostranstvu i našoj zemlji, mama ove bebe jedna je od prvih pacijentkinja Jevremove MediGroup uključenih u SEGO program podmlađivanja jajnika, koji joj je doneo dugo očekivano potomstvo, navodi se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Posle više od 1.000 beba rođenih u Medigroupu, ova beba je veoma posebna jer smo svi zajedno uložili dodatan trud za njen uspešan dolazak na svet. Ovo je na neki način i naša prva beba, koja je pokazala opravdanost svih napora uloženih u stvaranje SEGO metode", rekao je prof. dr Aleksandar Ljubić.

SEGO program je osmišljen od strane tima profesora Ljubića sa ciljem podmlađivanja jajnika.

On se, kako se objašnjava, primenjuje kod pacijentkinja koje žele reprodukciju, ali i sa ciljem podmlađivanja celog tela, sprečavanja bolesti vezanih za starenje jajnika i povećanje kvaliteta života.

Trudna zahvaljujući novoj revolucionarnoj metodiUz knjižicu na vantelesnu kod privatnikaČak 400.000 parova u Srbiji ne može da ima decu

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.