Retrogradni Merkur u aprilu iz korena menja živote Ovna, Blizanaca, Device i Vage – ništa više neće biti kao pre

Izvor: Luftika.rs, 02.Apr.2024, 12:28

Retrogradni Merkur u aprilu iz korena menja živote Ovna, Blizanaca, Device i Vage – ništa više neće biti kao pre

Sa dolaskom aprila ušli smo u period retrogradnog Merkura u Ovnu, koji će mnogim znacima Zodijaka otežati život i svakodnevno funkcionisanje. Započeo je juče, 1. aprila, oko 18 časova, pa se nemojte iznenaditi ukoliko se osećate neefikasno, imate problema sa pamćenjem, a može se očekivati i povećanje učestalosti čudnih nesreća.
Moguće je da će vam biti teško da idete napred, jer retrogradni merkur ima tendenciiju da vas povuče nazad i oživi probleme za koje ste se nadali da su deo prošlosti. Vatreni Ovan je horoskopski znak strasti, nagona, borbe, intenziteta i impulsivnosti, pa retrogradni Merkur može bukvalno da predstavlja šamar.
Ovakve okolnosti mogu dovesti do sukoba sa vašim šefom, roditeljima, ili...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.