Retrogradni Merkur u Ovnu 1. aprila donosi nemire i turbulencije – budite vrlo oprezni

Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2024, 08:35

Retrogradni Merkur u Ovnu 1. aprila donosi nemire i turbulencije – budite vrlo oprezni

Sa prvim danom aprila stiže nam i retrogradni Merkur u Ovnu, pa u ovom periodu može doći do značajnih turbulencija, konfikata i nesuglasica.  Zato nije ni čudo što nam se, tokom retrogradnog kretanja čini da se planeta kreće u suprotnom smeru od naše perspektive na Zemlji, iako je to samo optička iluzija.
Merkur ide retrogradno oko 3-4 puta godišnje i ovaj astrološki fenomen traje nekoliko nedelja. Tada dolazi do poremećaja u oblastima života kojima planeta vlada, kao i aspektima koji se odnose na znak Zodijaka u kojem je retrogradna.
Ova retrogradnost počinje 1. aprila u 11:14 časova i završava se 25. aprila 2024. godine u 13.54 časova Period senke za ovu retrogradnost traje od 18.marta do 13. maja. Obično...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.