Izvor: Luftika.rs, 29.Jul.2023, 09:07

Retrogradni Merkur je ušao u Devicu – sve važne odluke stopirajte do 15. septembra!

Merkur u znaku Device boraviće od 28. jula do 5. oktobra. Sada ćete biti prizemniji i rešavaćete bitne poslovne, ali i ostale segmente života.
Merkur je jako brzo prošao kroz vatreni znak Lava i ulazi u stabilnu Devicu.
– Sada ćete biti prizemniji i rešavaćete bitne poslovne, ali i ostale segmente života. Moram naglasiti da će Merkur sve vreme biti što u senci, što u retrogradnom hodu. To govori da nije vreme za donošenje i sprovođenje bitnih odluka do 15. septembra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Naročito od 23. avgusta do prve polovine septembra.
Naravno, nešto što ste započeli u prethodnom periodu, možete završiti. Aktuelizovaće se rešavanje papirologije i povratak starih ljubavi. U drugoj polovini avgusta Merkur će napraviti lep aspekt za putovanja i mnogima će razrešiti pravna pitanja.
Od 1. avgusta izbegavajte rasprave i budite oprezni u saobraćaju. Dakle, prve nedelje avgusta oprez dok od 9. avgusta, kao što sam navela, možete malo da se opustite. Ovaj duži tranzit Merkura kroz znak Device će najviše prijati zemljanim i vodenim znacima, osim znaku i podznaku Riba. Svakako vreme je da se malo stišaju strasti, pa da jasnije i realnije sagledate stvari koje vas okružuju – naglašava astrološkinja Aleksandra Bjeljac.
Bik Vama ovaj tranzit Merkura pokreće emotivna dešavanja. Više izlazaka, provoda i posete lepim mestima.
Rak Bićete aktivniji i komunikativniji. Svi koji se bave umnim radom imaće uspeha. Kraći putevi, posete osoba iz prošlosti ili onih koje niste dugo videli.
Devica Period razdraganosti, putovanja i bitnih odluka. Samo oprezno pri realizaciji odluka na koje ste dugo čekali.
Škorpija Ostvarite želje, postavite planove i ciljeve. Mogućnost vraćanja prijatelja iz prošlosti.
Jarac Mogućnost za neku uspešnu edukaciju i planiranje putovanja. Pokrenućete se i raditi na ostvarenju svojih planova i želja. Samo se potrudite da to ne bude ništa ishitreno i novo, već neki odavno postavljeni ciljevi.
Izvor: Žena blic
Blizanci, Jarac i Ribe do kraja leta 2023. doživeće ljubavni krah i porušiće sve što su godinama gradili

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.