Izvor: Luftika.rs, 14.Dec.2023, 15:23

Retrogradni Merkur imaće snažan negativan uticaj na Blizance, Devicu, Strelca i Jarca

Ovaj retrogradni Merkur imaće značajan uticaj na Blizance, Devicu, Strelca i Jarca, znakove koji mogu očekivati neprijatne sastanke, manje probleme na poslu i smanjenu produktivnost.
Budite strpljivi, tolerantniji nego inače i iskoristite ovaj tranzit da rešite probleme iz prošlosti na koje ste možda zaboravili.
Retrogradni Merkur trajaće od 13. decembra 2023. do 2. januara 2024. godine.
Blizanci Kako je Merkur vladajuća planeta Blizanaca, retrogradnost će uvek imati >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << veliki uticaj na vas. I ovoga puta budite spremni na neprijatne situacije u ljubavnoj, ali i finansijskoj sferi.
Tokom ovog perioda možete osetiti duboku osetljivost, posebno kada su u pitanju nedovršeni poslovi iz prošlosti. Iskoristite ovo vreme da svedete račune i otplatite sve svoje dugove.
Retrogradni Merkur se vraća u vašu sedmu kuću partnerstva 23. decembra što ima potencijal da stvori konfuziju i haos u romantičnim vezama. Nemojte se začuditi ukoliko u ovom periodu naiđete na bivšeg partnera.
Devica Merkur će ovoga puta svoju retrogradnost započeti u vašoj petoj kući ljubavi, romantike i samoiskazivanja. To vas može podstaći da se ponovo povežete sa nečim prema čemu gajite istinsku strast.
To može značiti da ćete ponovo početi da se zanimate aktivnostima u kojima ste uživali u prošlosti.
Međutim, kada se Merkur vrati u Strelca 23. decembra, možete osetiti veliki pritisak na vašu četvrtu kuću porodice.
Ovo vas može podsetiti na neprijatne i bolne događaje iz detinjstva koje još uvek niste zaboravili. Krajem ove godine, retrogradni Merkur će vas podstaći da poboljšate odnos sa svojim rođacima.
Strelac Strelčevi, budite veoma oprezni sa svojim troškovima jer retrogradni Merkur ima izraženu tendenciju da negativno utiče na vaš novčanik.
Merkur je u vašoj drugoj kući novca i stabilnosti, pa pažljivo analizirajte svoju prazničnu potrošnju.
Kada se Merkur vrati u znak Strelca 23. decembra, retrogradni uticaj će dostići jedan potpuno novi nivo stvarajući haos i nered u vašem životu.
Ovo nipošto nije najbolji period za donošenje važnih odluka o promenama na svom telu, posebno ukoliko planirate tetovažu ili farbanje kose.
Jarac Jarac će definitivno osetiti sve negativne aspekte retrogradnosti. Uticaj će se reflektovati na lični razvoj i način na koji vidite sebe.
Tokom ovog perioda pokušajte da ne razmišljate previše o tome ko ste i za šta se zalažete jer će previše pitanja samo dovesti do manjeg broja jasnih odgovora.
Retrogradni Merkur se 23. decembra vraća u znak Strelca kada će i njegov uticaj početi da slabi, ali to ne znači da će vam biti osetno lakše.
Tada će Merkur ponovo ući u vašu dvanaestu kuću samoće i duhovnosti, što može učiniti da se osećate povučenije nego ikada.
Precizan vodič retrogradnih planeta upozoriće vas na nevolje i smanjiti rizike u 2024. godini

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.