Izvor: Luftika.rs, 03.Apr.2023, 20:37

Reper umesto kose hirurški ugradio zlatne lance u skalp (VIDEO)

S obzirom na to da se, valjda, svojom muzikom nikako nije uspeo izdvojiti do statusa zvezde, 23-godišnji meksički reper i regeton muzičar Dan Sur odlučio se to napraviti vizualnim putem – hirurškom ugradnjom zlatnih lanaca u svoj skalp.
Da, fizički nas je zabolela svaka reč koju smo upravo nakuckali. Svakako, Dan Suru više niko ne može reći da nije prvi reper u istoriji sa zlatnom kosom!
U videu koji je objavio na TikToku Sur je obznanio zašto se i kako odlučio na ovaj potez: >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << “Istina je da sam želeo nešto drugačije jer sam video da svi drugi blajhaju svoju kosu. Nadam se da mene neće niko kopirati.”
Dodao je kako je procedura bila ta da se kukice zabiju pod njegov skalp i onda se na njih pričvršćuju drugi koluti koji čine standardne lance kakve poznajemo.
Ako ti tako kažeš, Dane.








View this post on Instagram


















A post shared by Dan Sur (@dansurig)


Izvor: Klubikon
Hiphoper repovao o pljački bankomata, pa uhapšen zbog pljačke bankomata (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.