Izvor: Luftika.rs, 06.Apr.2023, 20:54

Reper Paf Dedi svi dan mora da plaću Stingu 5.000 dolara – i tako do 2053.

Čuveni američki reper Pi Didi mora da plaća britanskom muzičaru i bivšem frontmenu grupe „The Police“ 5.000 dolara dnevno, jer je bez dopuštenja semplovao jednu od njegovih najpoznatijih pesama.
Ikona hip-hopa, pravim imenom Šon Kombs, semplovao je singl grupe „The Police“ iz 1983. godine „Every Breath You Take“ u svom hitu „I’ll Be Missing You“, a nedavno je u tvitu otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom Stingu.
Didi je nedavno komentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Stingov intervju za „The Breakfast Club“, koji je počeo da kruži internetom. Na snimku radijski voditelj Šarlemejn upitao je Stinga: „Da li je istina da Didi mora da ti plaća 2.000 dolara jer nije tražio dopuštenje za semplovanje ‘Every Breath You Take?'“, a Sting je odgovorio: „Da, do kraja života“, a zatim je dodao da su on i Didi dobri prijatelji.

Didi je na Tviteru odgovorio na objavu i ispravio iznos koji mora da plaća rekavši: „Ne. Pet hiljada dnevno. Ljubav prema mom bratu Stingu.“
„I’ll Be Missing You“ je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju Kristoferu Valasu, poznatijem kao The Notorious B.I.G. U pesmi je gostovala Fejt Evans, Bigijeva bivša supruga i majka njegovog sina Si Džej Valasa.

Izvor: Index.hr
Reper umesto kose hirurški ugradio zlatne lance u skalp (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.