Rene Zelveger: Mnogo je FRUSTRIRAJUĆE ne sećati se svojih 30-ih!

Izvor: Story, 24.Sep.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rene Zelveger: Mnogo je FRUSTRIRAJUĆE ne sećati se svojih 30-ih!

Poznata glumica Rene Zelveger je nakon dužeg perioda ponovo u centru pažnje, a zbog uloge u filmu “Judy”. U jednom od poslednjih intervjua koji je dala za američke medije Rene se prisetila dana u svojoj karijeri tokom kojih su joj svi filmski producenti nudili posao, ali tokom kojih je, kako kaže, izgubila sebe, prenosi Avaz.ba. ... The post Rene Zelveger: Mnogo je FRUSTRIRAJUĆE ne sećati se svojih 30-ih! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

SVI SU JE NAPALI NA ŠTA JOJ LIČI GUZA NA NASTUPU! Luna Đo zapušila usta HEJTERIMA i dala komentar o svojoj POZADINI

Izvor: Scandal.rs, 24.Sep.2019

Pobednica “Zadruge 2” i pevačica u usponu Luna Đogani nedavno je imala dva nastua u Makedoniji zbog čega se ponovo našla na udaru hejtera. Naime, mnogi su joj uputili kritike na račun stajlinga koji je ponela na klupskim nastupima, pa je Đoganijeva rešila da im odgovori. “Moja guza je velika...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.