Izvor: B92, 07.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekord u skidanju brushaltera

Njujork -- Tri takmičarke iz Amerike pokušale su da obore svetski rekord u skidanju brushaltera, koji drže Nemice.

Amerikanke su samo pokušale, jer su Nemice i dalje najbolje kada je u pitanju ta disciplina. Desetine žena čekalo je u redu isprd radio stanice na Menhetnu, gde je organizovano takmičenje u brzom skidanju brushaltera.

Ali, jedino je žena sa Long Ajlenda uspela da se sa 37 otkopčanih brushaltera u minuti približi do sada neoborivom nemačkom rekordu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 56.

"To nije teško kao što se momcima čini. Mislim da mi pomaže to što sam žena. Evo, uzmete tri prsta i otvorite kopču", objašnjava Beka Olson, takmičarka.

Veliki broj takmičarki se i profesionalno bavi skidanjem brushaltera - njih desetak je zaposleno u lokalnom striptiz baru Štab.

Ali, očigledno ni to nije bilo dovoljno da nemački rekord bude oboren. A da bi takmičenje bilo regularno, tu je bio i predstavnik Ginisove knjige rekorda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.