Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Apr.2024, 10:31

Registracija električnih trotineta od 5. aprila 2024.

Električni trotineti, to jest laka električna vozila, od petka, 5. aprila 2024. moći će da se registruju, a od 15. juna samo sa važećom registracijom moći da učestvuju u saobraćaju. Poslednjim izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima uvedena je definicija lakog električnog vozila koje predstavlja motorno vozilo sa najmanje dva točka, sa mehaničkim upravljačem, … Članak Registracija električnih trotineta od 5. aprila 2024. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Obavezna registracija električnih trotineta u Srbiji

Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2024

Obavezna registracija električnih trotineta postaje obavezna u Srbiji. Električni trotineti, to jest laka električna vozila, od petka, 5. aprila 2024. moći će da se registruju, a od 15. juna samo sa važećom registracijom moći da učestvuju u saobraćaju. Registracija električnih trotineta Poslednjim...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.