Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 22:01

Razvodi se Dragana Mirković: “Poslednje 3 godine ne živimo pod istim krovom”

Pevačica Dragana Mirković objavila je da se razbodi od supruga Tonija Bijelića sa kojim ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu.
„Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka“, započela je Dragana.
„Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.
Međutim, sa vremenom je taj jaz postao...

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno šta stoji iza razvoda Dragane Mirković

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Mar.2024

Pjevačica Dragana Mirković saopštila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića i da već skoro tri godine ne žive zajedno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.