Rastali se: Petar Strugar napustio suprugu?

Izvor: Story, 21.Feb.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se: Petar Strugar napustio suprugu?

Glumac koji je pre manje od godinu dana postao otac, zbog nesuglasica sa Ivanom Nikolić navodno je napustio njihov zajednički dom.

Petar Strugar i Ivana Nikolić, foto: Story arhiva

Petar Strugar (27) i njegova supruga Ivana Nikolić (33), sa kojom ima sina Zaharija od devet meseci, razišli su se posle dve godine braka, otkriva Kurir.

Glumac je, kako Kurir saznaje, zbog čestih nesuglasica napustio stan u kome su >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << do prošlog decembra zajedno živeli, ali se zbog deteta i dalje viđa i normalno komunicira sa još uvek zakonitom ženom.

- Ivana i Petar se još nisu zvanično razveli, ali ju je on ostavio još pre Nove godine. Poslednjih nekoliko meseci oni su imali težak period, koji još uvek nisu uspeli da prevaziđu. Često su nailazili na međusobno nerazumevanje i zato su odlučili da se na neko vreme razdvoje. Dok ne prođe bračna kriza, Petar je napustio i zajednički dom u kome je Ivana ostala da živi sa sinom i psom, dok se on sa svojim ljubimcem iselio iz stana - priča dobro upućen izvor blizak glumačkom paru.

Strugar ove navode nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje, međutim još u decembru, kada se navodno i razišao sa Ivanom, pojavio se na promociji spota Sare Jovanović bez burme.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.