Rasplakao Viktoriju!

Izvor: Mondo, 21.Okt.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasplakao Viktoriju!

Dejvid Bekam u intervjuu rekao o braku nešto što se Viktoriji nije svidelo...

Foto: Instagram/davidbeckham

Dejvid i Viktorija Bekam venčali su se 1999. godine, a mnoge zanima kako njihov brak i tako dugo opstaje.

Bivši fudbaler je otputovao u Australiju gde će prisustvovati "Igrama nepobedivih" (Invictus Games), a tamo je u jednom TV intervjuu odgovarao i na pitanja o braku, između ostalog.

Najpre, pošto se u poslednje vreme pisalo da je njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << brak na "klimavim nogama", novinarka ga je pitala da li su mu se smučili tabloidi.

"Ne, naučio sam da ignorišem neke negativne stvari koje se pišu. Mislim da ako se dvoje ljudi dobro poznaju, ako znaju da imaju sjajne prijatelje, sjajnu porodicu uz sebe, ono što moraju da urade je da zaštite svoju decu".

Nakon toga, novinarka je pitala Bekama koja je tajna njegovog uspešnog i dugog braka sa Viktorijom.

"Mislim da je brak, brak je uvek naporan posao", odgovorio je. "Imaš decu, koja žele i zaslužuju tvoje vreme, imaš teške situacije poput putovanja, odvajanja od porodice, ali nekako moraš da napraviš da sve to funkcioniše", objasnio je.

I dok je novinarka na društvenim mrežama oduševljeno hvalila Bekama kako je iskren i otvoren, mediji pišu da je njegov odgovor o braku kao "teškom radu" rasplakao Viktoriju Bekam. Preciznije, pišu da je bila vrlo ponižena tim odgovorom i da je "plakala dva dana".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.