Raskid sa fudbalerom je pratila AFERA, a sada poznata voditeljka ima NOVOG DEČKA

Izvor: Story, 24.Sep.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raskid sa fudbalerom je pratila AFERA, a sada poznata voditeljka ima NOVOG DEČKA

Ljubavni život voditeljke Dušice Jakovljević ne prestaje da intrigira javnost. Nedavno se spekulisalo se da je njen bivši dečko, fudbaler Miloš Dimitrijević, nakon raskida uplovio u vezu sa Kijom Kockar, ali Dušica ne želi da se bavi ovom temom budući  da je srećna i ispunjena u novoj vezi, piše “Blic”. Ona je priznala da je ... The post Raskid sa fudbalerom je pratila AFERA, a sada poznata voditeljka ima NOVOG DEČKA appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NAKON DRAME KOJA JE OBELEŽILA LETO, DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IMA NOVOG DEČKA!

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2019, 00:46

Ovo leto je proteklo u znaku skandala vezanog za raskid Dušice Jakovljević i Miloša Dimitrijevića, ali i navodnu aferu između bivšeg fudbalera i Kije Kockar, o čemu su brujali svi domaći mediji, ali to nikada nije potvrđeno. Ipak, voditeljka je sada, gostujući u emisiji “Magazin In” otkrila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.