​Rasel Brend stao u odbranu Brusa Dženera: Prestanite, on je ljudsko biće!

Izvor: Story, 21.Jan.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Rasel Brend stao u odbranu Brusa Dženera: Prestanite, on je ljudsko biće!

Niko od slavnih zvezda do sad se nije izjasnio o glasinama da se očuh sestara Kardašijan podvrgnuo plastičnoj operaciji i promenio pol, ali stav o ovim nagađanjima koja su sve glasnija odlučio je da iznese Rasel Brend.

Rasel Brend, foto: Facebook

Komičar se medijima obratio u videu i poručio im da prestanu da maltretiraju bivšeg olimpijca i zvezdu rijaliti šoua Keeping Up With the Kardashians.

- Ovo je već prešlo u nasilničko ponašanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Prestanite. Prestanite. Brus Džener je ljudsko biće - rekao je bivši suprug pevačice Kejti Peri.

Džener je u proteklih nekoliko meseci pod lupom medija i javnosti jer je pustio kosu, a fotografi su ga snimili i s nalakiranim noktima i u ženskim helankama.

Komičar se osvrnuo i na nedavnu naslovnicu časopisa InTouch Weekly za koju su Brusovu fotografiju obradili u fotošopu i stavili mu karmin, rumenilo i obukli žensku odeću.

 

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.