Ranac na leđa i kamera na grudi, pa u školu!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranac na leđa i kamera na grudi, pa u školu!

Roditelji jednog prvaka na Floridi, poslali su ga u školu sa kamerom instaliranom na grudima, kako bi znali sve, baš sve što se u školi dešavalo.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

"Želeli smo da vidimo kako je to biti đak prvak. Takođe, znamo da deca na pitanje: 'Kako je bilo u školi', automatski odgovaraju da je bilo dobro", kaže za ABC News, Tim Veber otac šestogodišnjeg Andreja koji u školu odlazi sa kamerom.

Na snimku po povratku, roditelji mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da vide kojim putem je njihov sin išao u školu, kako ga je učiteljica dočekala zagrljajem, šta se dešavalo ne samo na časovima već i na odmoru.

"To nam omogućava da imamo kontrolu i budemo informisani, ali i da vidimo školu iz prave dečije perspektive, na koju smo zaboravili", kažu roditelji i objašnjavaju da ni nistavnici niti direktor škole nemaju ništa protiv njehovog eksperimenta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.