Radio emisija Dan sa Natalijom na spektakularan način proslavila rođendan

Izvor: S media, 22.Apr.2010, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio emisija "Dan sa Natalijom" na spektakularan način proslavila rođendan

Najslušanija emisija nacionalnog Radija S “Dan sa Natalijom”, proslavila je svoj prvi rođendan.

Specijalnom emisijom u kojoj su se mogle čuti najzanimljivije izjave poznatih pevača sa eks yu regiona, Natalija Milosavljević je u utorak na talasima radija S, priredila svojim mnogobrojnim slušaocima upravo ono što su najviše i očekivali – intervju sa Zdravkom Čolićem. Na rođendan emisije, koja ima rejting od preko pola miliona slušalaca u Srbiji u jednom satu, Zdravko je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tačno u podne svima na „S“-u poželeo dobar dan i kao pravi džentlmen voditeljki doneo 50 svojih novih diskova na poklon, koje je ona rado podelila Zdravkovim obožavaocima, a svojim slušaocima.

Proslava najslušanije emisije nastavila se u kasnim večernjim satima u S cafeu, u kom je ekipa Radija S ugostila svoje omiljene pevače, saradnike i predstavnike sedme sile. Uz piće, tortu i muziku Gitarsa, slavili su i ćaskali Jelena Tomašević, Djule Van Gogh, Mili, Željko Samardžić, Kaća Sotirović, Bjuti Kvins, Saša Kovačević, Vladimir Arsić Arsa, Danijel Alibabić, Milena Vučić, Lejla Hot, Tropiko, Darko Radovanović, Željko Vasić, Ana Stanić...

"Kada mi je direktor i urednik pre godinu i dva meseca rekao: Hajde da ti probaš da vodiš program svakog dana, od 9 do 14, ja sam pomislila da je to loša ideja i da ću se brzo "istrošiti". Međutim, desilo se suprotno. Zbog takvog tempa emisije, brže mi prolazi vreme a naučila sam da pružam "dozirane" informacije i muziku slušaocima. Sad kad pogledam unazad, sećam se fantastičnih gostiju poput Bajage, Severine, Loše, Sakisa Rouvasa, Borisa Novkovića....mislim da ću je pamtiti po smelosti. Isplatila se.", izjavila je Natalija Milosavljević na pitanje kako pamti prvu godinu svoje emisije.

ČESTITKE

"Na Facebook profilu emisije stiglo je puno čestitki onih najvernijih slušalaca. Uglavnom su svi pisali stihove, simpatično je. Ali ja se palim na jednostavnost. Tako sam najpre upamtila poruku jednog slušaoca koji je (verovatno čuvši da će Čola gostovati) napisao samo: Emsiija ti je super, ne bi ja tu ništa diro'....

Najdraže su mi čestitke mojih kolega sa drugih medija. To dobija na težini. Danas sam dobila cveće od redakcije Pravde, pa i čestitke od Blica, Skandala, Pressa, Večernjih novosti, DM Sata, Pinka...Čestitala mi je i Milka Canić. Prvi put da čujem nešto više od "dobroveče", isto tako od srca!"
, izjavila je Natalija.

I poznate ličnosti su rekle nekoliko reči o Nataliji i čestitali rođendan njenoj emisiji "Dan sa Natalijom".



Ana Stanić:
"Ma poznajem Nataliju dosta dugo, nemam puno priliku da slušam radio ali znam da je mnogo profesionalna i zna tačno šta će pitati pre nego uđemo u studio. Stekla sam utisak da je spremna i da je ništa ne može iznenaditi. Mikiju i njoj, koji rade zajedno, želim da ostanu najslušaniji još duuugoooo vremena!"

Željko Samardžić: "Uvek kad gostujem kod nje osetim jedno poštovanje i rad sa ljubavlju a to je danas retkost. Drago mi je što voli moje pesme i što je uvek nasmijana."



Jelena Tomašević:
"Nataliju poznajem još otkad sam otpevala pesmu Jutro i kada me je pozvala da gostujem na jednom drugom radiju na kom je radila tada. Još onda sam imala sjajan utisak o njoj. Sada se i privatno vidjamo i nikada je nisam videla neraspoloženu u tužnu. Verujem da ima ona i svojih loših dana, ali ih dobro skriva. Veliki je profesionalac i ume da izvuče iz sagovornika ono najbolje! A to ne polazi svakom za rukom!"



Zdravko Čolić:
"Veliki je profesionalac. Evo došao sam kod nje u emisiju na vrijeme i mislio sam da ću popit' kafu pre emisije. Ne, ona je insistirala da prvo radimo a posle ćemo piti kafu. Eto, to je ona. Čestitam godišnjicu i želim da traje još dugo!" Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.