Rada Manojlović: Samo s Momirom bih mogla da dočaram zaljubljenost koja se traži u pesmi

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada Manojlović: Samo s Momirom bih mogla da dočaram zaljubljenost koja se traži u pesmi

Reditelj spota je došao na ideju da ubedi Radu da ljubavne scene snimi sa Momirom, ali ona još uvek nije pristala. Zato će za svaki slučaj u Grad svetlosti krenuti i maneken koji bi trebalo da se nađe u novom spotu...

Rada Manojlović, foto: Instagram

Rada Manojlović i Momir Gajić uživaju u ljubavi više nego ikad. U prilog ovoj konstataciji ide i činjenica da će zaljubljeni par u januaru otputovati u Pariz, gde će Rada snimati spot za >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << novu pesmu Metropola.

- Rada je odlučila da pesme sa albuma koji će uskoro izaći maksimalno promoviše, pa zato ne štedi na spotovima. S obzirom na to da je reč o ljubavnoj pesmi koja se zove Metropola, procenila je da bi najadekvatnije bilo da ga snime u Parizu. Zato je rezervisala ekipu, ali i apartman u kojem će u pauzama između snimanja uživati sa Momirom - govori dobro obavešteni izvor.

- Reditelj je došao na ideju da ubedi Radu da ljubavne scene snimi sa Momirom, ali ona još uvek nije pristala te će za svaki slučaj u Grad svetlosti krenuti i maneken koji bi trebalo da se nađe u spotu - završava priču izvor.

Rada je inače prezadovoljna kako je plasirana prva pesma Alko-test, koja je za samo nekoliko dana pregledana skoro dva miliona puta na Jutjubu, pa je zato odlučila da snimi visokobudžetni spot i za ovu pesmu.

- Istina je da ćemo spot snimiti u evropskoj metropoli. Što se tiče Momirovog učešća u mom spotu, reći ću vam samo da bih jedino sa njim mogla da dočaram pravu zaljubljenost koja se traži u pesmi. Momir stvarno izgleda kao maneken, ali još uvek nisam spremna da na taj način eksponiram svoju vezu, pa ću po svemu sudeći angažovati profesionalnog manekena - rekla je Rada.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.