ROHANI PORUČIO GRAĐANIMA: Šta god da Tramp odluči, vaši životi se neće promeniti! Ako se SAD povuku, napraviće istorijsku grešku!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROHANI PORUČIO GRAĐANIMA: Šta god da Tramp odluči, vaši životi se neće promeniti! Ako se SAD povuku, napraviće istorijsku grešku!

Iranski predsednik Hasan Rohani upozorio je danas američkog lidera Donalda Trampa da bi povlačenje SAD iz nuklearnog sporazuma s Iranom bilo "istorijska greška".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rohani: SAD će zažaliti ako se povuku iz sporazuma

Izvor: Danas, 06.Maj.2018

Iranski predsednik Hasan Rohani upozorio je da će se Sjedinjene Države suočiti sa “istorijskim žaljenjem” ukoliko Donald Tramp odluči da se povuku iz nuklearnog sporazuma sa Teheranom. Članak Rohani: SAD će zažaliti ako se povuku iz sporazuma se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.