RIJANA U 18 KATEGORIJA ZA BILBORDOVU NAGRADU

Izvor: Kurir, 14.Apr.2011, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJANA U 18 KATEGORIJA ZA BILBORDOVU NAGRADU

LOS ANĐELES - Pevačica Rijana dobila je najviše - 18 - nominacija za nagrade koje dodeljuje muzički časopis Bilbord, a reper Eminem će se nadmetati u 16 kategorija za ta muzička priznanja.

Lejdi Gaga je nominovana u 12 kategorija a Bruno Mars i Džastin Biber u po 11. Rijana između ostalog pretenduje na nagrade u kategorijama najbolja pevačica, najbolja ritam i bluz pevačica i najbolja dens pevačica.

S pesmom "Love The Way You Lie" koju je snimila s Eminemom, u trci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je za šest nagrada.

Eminem će se nadmetati između ostalog za nagradu najbolji izvođač i najbolji reper.

Tri izdanja Lejdi Gage - "The Fame", "The Fame Monster" i "The Remix" - nominovana su za nagradu za najbolji dens/elektronski album.

Među nagradama na koje pretenduju Bruno Mars i Džastin Biber su one u kategorijama najbolji izvođač i najbolji novi izvođač.

Nominacije za Bilbordove nagrade koje će biti dodeljene 22. maja u Las Vegasu, dobili su i Keša, Tajo Kruz, Niki Minaž, Suzan Bojl, Tejlor Svift, "Lejdi Antebelum", Kejti Peri, Ašer, "Bon Džovi", "U2", Rodžer Voters i Majkl Buble.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.