REJČEL VAJS VEŠTICA U OZU

Izvor: Kurir, 04.Maj.2011, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REJČEL VAJS VEŠTICA U OZU

LOS ANĐELES - Oskarovka Rejčel Vajs pregovara o ulozi veštice u filmu "Oz: The Great and Powerful", prednastavku "Čarobnjaka iz Oza", u kojem igraju Džejms Franko i Mila Kunis.

U filmu koji režira Sem Reimi, Franko je Oz, prevarant koji će se suočiti sa pravom magijom kad ga balon nošen tornadom odnese u čarobnu zemlju kojom vladaju prave veštice.

Rejčel Vajs bi igrala Evoru, moćnu zlu vešticu koja želi da vlada zemljom. Ona ima sestru Teadoru (Mila Kunis) koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << želi da privuče na mračnu stranu.

Uz nagradu američke filmske akademije za "Brižnog baštovana", Rejčel Vajs je poznata i po ulogama u filmovima "Divne kosti", "O dečaku" i "Mumija".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.