Pun pogodak! (FOTO)

Izvor: Mondo, 13.Feb.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pun pogodak! (FOTO)

Pevačica u savršenoj kombinaciji - lepa i "pametna" haljina.

Foto: AP/Invision, Matt Sayles

Adel je sinoć zablistala na dodeli Gremi nagrada u Los Anđelesu. Osvojila je pet nagrada, među kojima je i najznačajnija u muzičkom svetu - ona za album godine, a sve to u haljininama koje su bile pun pogodak, stvarno.

Lepa dvadesetosmogodišnja pevačica otvorija je dodelu Gremija u haljini kuće Živanši na kojoj je sedam krojačica radilo čitavih 1.500 sati...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Jednostavan model koji vizuelno sužava figuru zahvaljujući tome što je haljina ispod grudi

"podeljena" - gornji deo je bio ukrašen šljokicama i perlicama, donji potpuno crn. Visokim strukom koji se ispod grudi asimetrično šiti postignut je efekat "sužavanja" na fin, diskretan način.

I moda je u njenom slučaju bila upravo ono što treba da bude - sredstvo da istaknemo najlepše na nama.

Adel se tokom večeri presvlačila još dva puta, takođe u modele kuće Živanši, a nagradu je primila u divnoj maslinastoj haljini. Pogledajte galeriju:

Gremi: Zaplakala i polomila nagradu! (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.