Izvor: Luftika.rs, 08.Dec.2022, 19:11

Pun Mesec i retrogradni Mars ova 4 znaka stavljaju na iskušenje u naredna 23 dana

Pun Mesec noćas obasjava nebo, a budući da će biti u “zagrljaju” sa retrogradnim Marsom, pripremite se na turbulentna 23 dana, koliko ima do kraja decembra.
Sukobi, laži, razmirice, otežana komunikacija postaju nova normalnost u ovom periodu, a pun Mesec dovodi u fokus pogrešno usmerenu ljutnju i agresiju, naročito kroz reči i komunikaciju.
Emocije su obično uzburkane tokom punog Meseca pa će biti važno da pripazite na svoje reči.
Poslednji pun Mesec u godini naglasiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << želju svakog znaka Zodijaka da prigrli ono što još ne zna ili ne razume. Kako se 2022. bliži kraju, ostalo je još mnogo nesređenih stvari koje treba rešiti pre nego što sat otkuca ponoć.
Ova nepredvidiva, radoznala energija najviše uticati na Blizance, Device, Strelca i Ribe.
Blizanci Potražiće odgovore na pitanja koja se tiču njih samih i njihovog identiteta. Način na koji će komunicirati i koristiti svoje reči drugima će možda biti nejasan ili nepredvidiv pa će i tačnost informacija koje dobiju biti pod znakom pitanja.
Moraju biti otvoreni za promene u poslednji čas, naročito kada su u pitanju detalji.
Devica Device obično znaju sve odgovore, ali sada će osetiti potrebu da postavljaju pitanja o onome što još ne znaju, naročito kada je reč o njihovoj karijeri.
Iako će potraga za odgovorima sigurno biti korisna, neće biti bez prepreka.
Trebalo bi voditi računa o tome kako komuniciraju s drugima jer će sve oči biti uprte u njih.
Strelac Međuljudski odnosi naučiće ih važnim lekcijama, ali na tom putu neće proći bez prepreka. Možda odgovori koje traže još nisu dostupni.
Trebalo bi se paziti potencijalnih neslaganja koja će se pojaviti u vezama i partnerstvima. Moguće su i neke neugodne emocije, bolje je da prigrle neizvesnost nego da joj se opiru.
Ribe Razmišljaće o situaciji u domu i porodičnom životu.
Ovo je pravo vreme za prikupljanje važnih informacija o životnoj situaciji, iako odgovori možda neće biti ono čemu su se nadali.
Ako moraju da učestvuju u raspravi, moraju paziti da ne kažu nešto što bi moglo imati negativne posledice.
Ne petljaju dok su u vezi, prevaru preziru: 4 najvernija horoskopska znaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.