Pun Mesec donosi od 25. marta fazu velike sreće i stabilnosti za 4 znaka Zodijaka

Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 15:57

Pun Mesec donosi od 25. marta fazu velike sreće i stabilnosti za 4 znaka Zodijaka

Prvi prolećni pun Mesec izašao je juče, 25. marta, a ova lunarna faza uvek predstavlja intenzivan period, koji sa sobom nosi snažne emocije i transformacione promene. Astrolozi tvrde da će kosmička energija uticati na emocionalno i mentalno stanje ljudi, a za četiri znaka Zodijaka pun Mesec obećava fazu punu pozitivnosti i rasta.
Ovo je trenutak kada se Univerzum usklađuje kako bi vam poklonio svoje darove – ukazuje se prilika da prihvatite promene, zacelite stare rane i ojačate svoju odlučnost.
Bilo da se upuštate u nove poduhvate, produbljujete odnose, ili pronalazite unutrašnji mir, energija punog Meseca pruža podršku za lični i duhovni rast.
Bik Pun Mesec vas poziva da duboko razmislite o svom pravcu u...

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

4 znaka Zodijaka u aprilu 2024. sreću privlače poput magneta, sve će im ići kao po loju

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 11:19

Početak drugog prolećnog meseca svakako će biti izazovan period, posebno jer u isto vreme otpočinje i koridor pomračenja. Međutim, ne slede svima teški trenuci u životu – neke horoskopske znake će pogledati Fortuna.. Astrolozi predviđaju da će za četiri znaka Zodijaka april biti izuzetno...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.