Izvor: Luftika.rs, 04.Jan.2023, 20:12

Psi izujedali poznatog srpskog analitičara – lekari pokušali reanimaciju, ali bezuspešno

Analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali psi lutalice u Velikoj Ivanči.
Kako prenose „Novosti“, u napadu pasa povređena je i njegova supruga Olga (58), koja je pokušala da mu pomogne. Nju su lekari hitne pomoći prevezli u Urgentni centar i nalazi se u teškom stanju.
Naime, u Ulici Metohijsko brdo u Velikoj Ivanči tri napuštena psa su ga napala, a on je preminuo od posledica tog krvoločnog napada.
Lekari su pokušali reanimaciju, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bila je bezuspešna.
Nastradali Radosavljević bio je svojevremeno izvršni direktor Medija centra.
Izvor: Novosti
Za ostavljanje životinja na ulici kazna 10.000€ ili godinu dana zatvora

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Mediji: Novinara Vladana Radosavljevića nasmrt izujedali psi

Izvor: Beta, 04.Jan.2023

Novinar i analitičar Vladan Radosavljević (62) preminuo je nakon što su ga izujedali psi u Velikoj Ivanči kod Mladenovca.Kako prenose beogradski mediji, u napadu pasa povredjena je i njegova supruga Olga (58), koja je pokušala da mu pomogne.Kako je prenela televizija N1, "nju su lekari hitne pomoći...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.