Pržno: NAJLEPŠI zalazak sunca! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 07.Jul.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pržno: NAJLEPŠI zalazak sunca! (VIDEO)

Plaža Pržno jedna je od najlepših i najpopularnijih plaža na crnogorskoj obali. MONDO je bio i na ovoj plaži i donosi vam cene. Saznajte i ko se brčka tu.

Cene na ovoj plaži veće su od uobičajeniih, ali na nju se dolazi sa namerom da se sa dobrom ekipom degustira ukusna hrana i piće i isprati, po mišljenju mnogih, najlepši zalazak sunca na crnogorskom primorju.

Ležaljke su prilično skupe, cena dve ležaljke sa suncobranom je 70 evra. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ako ste došli sa namerom da ručate ili provedete vreme sa omiljenim društvom u restoranu i usput se okupate, ne morate se smeštati na plažu.

Mnogi restorani postoje desetinama godina, cene njihovih specijaliteta su veće od onih na koje smo navikli, ali uz takav ambijent i takvu uslugu, isplati se.

Nije strano da ovu plažu za vreme odmora biraju mnoge poznate ličnosti, a MONDO ekipa je srela folk pevačicu Gogu Sekulić.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: MONDO/Nikoleta Vukčević

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.