Izvor: Luftika.rs, 05.Mar.2024, 16:42

Prvi rezultati obdukcije dečaka koji su pronađeni mrtvi u NS zbunili toksikologe, potrebna dodatna ispitivanja

Prvi toksikološki rezultati obdukcije dece za koje se sumnja da su ih ubili majka i otac M.P.S. i L.P.S. pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.
“Patolozi i toksikolozi su zbunjeni prvim rezultatima analiza sa obdukcije nesrećne dece. Pronađene su određene supstance ali su patolozi i toksikolozi zbunjeni i još ništa nije gotovo. Još nije utvrđeno da li je tim supstancama namerno ili slučajno uzrokovana smrt dece.
Rade >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << se dodatna ispitivanja dokle god se ne utvrdi tačan uzrok smrti. U toku je operativni rad policije i vršenje naloženih analiza i vestačenja, piše Blic.
Nemamo još uvek podatke o uzroku smrti dece, o čemu ćemo obavestiti javnost ukoliko to ne bude eventualna smetnja za dalje provere i tok istrage koja je i dalje u toku – priča izvor upoznat sa tokom istrage.
Skočili sa solitera Podsetimo, mladi bračni par, izvršio je samoubistvo u petak skokom sa zgrade na Limanu 2.
Oni su oko 22 časa u petak ušli u zgradu na Bulevaru cara Lazara 7, popeli se na poslednji sprat, razbili staklena vrata i ušli na krov, a zatim zajedno skočili u smrt, a prema rečima stanara ove višespratnice, oni nisu njihove komšije. Bračni par je identifikovan na osnovu otisaka prstiju.
Ovaj bračni par je živeo na Petrovaradinu.
Ubrzo potom je otkriveno da je ovaj bračni par, pre nego što su izvršili samoubistvo, ubili sopstvenu decu.
Tela dvojice dečaka od jedne i tri godine pronađena su u kući na Petrovaradinu.
Komšije ovog para su ispričale da su čuli daje M. P. S. iz Slovakinja, a da je L. P. S. iz Vranja.
Motivi zagrobnog života U kući u kojoj je živeo bračni par sa decom pronađeni su egipatski simboli na zidovima. Navodno, simboli su nađeni u dnevnom boravku, a u sobi u kojoj su spavali je bio bračni krevet i krevetac.
Ukleti limanski soliteri: Samoubistva, požari, i zločin koji je potresao Novi Sad pre 12 godina

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

MARTINU SAHRANJUJU SA SINOVIMA Toksikologe zbunili rezultati obdukcije, sumnja se da je otac verovao u ŽRTVOVANJE ZA VEČNI ŽIVOT

Izvor: Kurir, 05.Mar.2024

Martina P. S. (23) i dvojica njenih sinova od jedne i tri godine biće sahranjeni sutra na groblju u Bačkom Petrovcu, a prvi toksikološki rezultati obdukcije mališana pokazali su da su im u telu nađene određene supstance koje bi mogle dovesti do njihove smrti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.