Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno!

Izvor: Story, 13.Dec.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno!

Najskuplji srpski fudbaler Luka Jović pomirio se sa manekenkom Sofijom Milošević, a to je rešio da “saopšti” ni manje ni više nego fotografijom na Instagramu. Naime, iako mladi par nije postavljao zajedničke fotke na društvene mreže, a i slabo je želeo da komentariše svoju vezu, sportista je sinoć napravi presedan i iz Madrida objavio prvi ... The post Prva zajednička fotografija: Kako su Luka Jović i Sofija Milošević otkrili da su ponovo zajedno! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle priča O RASKIDU, Jović i Sofija Milšević objavili FOTKU i SVE REKLI

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019

Poslednjih dana se spekulisalo da su manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović raskinuli vezu posle dva meseca, ali su to sada demantovali. Luka je nedavno istakao da devojku nema, dok je pre toga Sofija priznali da su srećni u vezi. U međuvremenu se spekulisalo da se Luka dopisuje sa manekenkom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.