Prozvali su je „majmunsko lice“, a danas uživa u ljubavnoj bajci, uz muža koji je obožava (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Nov.2023, 15:05

Prozvali su je „majmunsko lice“, a danas uživa u ljubavnoj bajci, uz muža koji je obožava (FOTO)

Neka neobična zdravstvena stanja mogu izazvati podozrenje okoline, posebno u tinejdžerskom dobu, kada klinci znaju da budu posebno zlobni, ismevajući svoje vrnjake, na koje to može da ostavi psihičke posledice za čitav život.
Baš takvu sudbinu imala je Supatra Nati Sasupan, koja je svojevremeno ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najdlakavija tinejdžerka na svetu, a zlobnici su  joj nadenuli pogrdne nadimke „majmunsko lice“ i „devojka vučica“.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<





View this post on Instagram


















A post shared by Guinness World Records (@guinnessworldrecords)


Međutim, Nati, koja ima redak medicinski sindrom, u međuvremenu je pronašla sreću pored vog verenika, koji ju voli svim srcem, a u međuvremenu je odlučila i da obrije lice.
Redak Ambrasov sindrom zabeležen u samo 50 slučajeva Supatra Nati Sasupan rođena je 5. avgusta 1999. godine, ali njeni roditelji su bili toliko iznenađeni i uplašeni jer je devojčica bila prekrivena dlakama, tako da joj se lice uopšte nije videlo.
Natina kosa prekrivala je celo njeno lice i telo, a doktori do tada nisu videli ništa slično ovom detetu.








View this post on Instagram


















A post shared by Triple Gyan (@triplegyan07)


Tek godinama kasnije je otkriveno da Nati ima retku bolest koja se zove Ambrasov sindrom, stanje koje je zabeleženo samo u 50 slučajeva.
Ambrasov sindrom karakteriše rast dlaka svuda po telu, osim po tabanima i dlanovima, piše Stil Kurir.
Voljena od strane porodice, a vremenom je postala popularna u školi Ipak, Nati je imala sreće da se rodi u porodici koja je obožava. Njena majka je rekla: „Srećni smo što je rođena u našoj porodici.“
Foto: CGTN Photo Kako je odrastala Nati su vršnjaci podrugljivo zvali deteom sa „majmunskim licem“, ali ona nije mogla da shvati zašto joj se podsmevaju jer je sebe smatrala normalnom devojčicom koja samo ima višak kose.
Vremenom, deca su prihvatila Nati i ona je postala jedna od najpopularnijih učenika u školi.
Nati se pomirila sa svojim stanjem, shvatajući da za to nema leka. Odlučila je da zadrži dlake na telu onako kako je prirodno rasla od trenutka kada se rodila, samo je obrijala lice kada je postala tinejdžerka.
Foto: CGTN Photo Kako je odrastala, samopoštovanje i slika o sebi postajali su joj važniji, a pronašla je i ljubav, pa se udala za dečka koji ju je prihvatio u svoj svojoj lepoti.
Izvor: Stil Kurir
Majka ga ostavila u porodilištu i prozvala čudovištem, danas je najsrećniji čovek na svetu (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.