Prozivke pljušte po Internetu: BLAM Rite Ore

Izvor: Story, 23.Nov.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prozivke pljušte po Internetu: BLAM Rite Ore

Rita Ora se izblamirala na nastupu na paradi povodom Dana zahvalnosti. Na snimku se tačno vidi kako pesma Let Me Love You počinje, ali pevačica to ne registruje, pa počinje da “otvara usta” par sekundi kasnije. Snimak njenog “plejbeka” ubrzo se našao na društvenim mrežama uz velike kritike. Pevčici su podršku pružile mnoge kolege, koje ... The post Prozivke pljušte po Internetu: BLAM Rite Ore appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Blam albanske pevačice (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2018

Rita Ora se izblamirala na nastupu na paradi povodom Dana zahvalnosti...Na snimku se tačno vidi kako pesma "Let Me Love You" počinje, ali pevačica to ne registruje, pa počinje da "otvara usta" par sekundi kasnije...Snimak njenog "plejbeka" ubrzo se našao na društvenim mrežama uz velike kritike...Pevčici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.