Provokativno  izdanje Lune Đogani (FOTO)

Izvor: Story, 29.Apr.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provokativno izdanje Lune Đogani (FOTO)

Naslednica nekada najpopularnijeg dens para Anabele i Gagija Đoganija, odrasla je i postala prava zavodnica.

Foto: Luna Đogani Instagram

Luna Đogani  nasledila je lepotu i stas na majku i ne libi se da to i pokaže, pa je možemo videti u nešto provokativnijim izdanjima, barem sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama.

Očigledno je da ima podršku roditelja, ali nekad, čini se, prelazi granicu  seksepila, barem za njen godne. Najnovijim fotografijama sa revije, izavlala je oduševljene reakcije svojih vršnjaka.

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Provokativno izdanje Lune Đogani

Izvor: Vesti-online.com, 30.Apr.2015, 18:52

Naslednica nekada najpopularnijeg dens para Anabele i Gagija Đoganija, odrasla je i postala prava zavodnica...Luna Đogani  nasledila je lepotu i stas na majku i ne libi se da to i pokaže, pa je možemo videti u nešto provokativnijim izdanjima, barem sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama...Očigledno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.