Provalili je!

Izvor: Mondo, 27.Nov.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provalili je!

Njena fotka "zapalila" je društvene mreže, a fanovi su je isprozivali.

Foto: YouTube

  Mnogi smatraju da je Alesandra Ambrosio jedna od najlepših žena na svetu, a to potvrđuje i činjenica da je među najplaćenijim manekenkama na svetu. Međutim, fanovi su otkrili njen trik za savršene fotke.

Njeni obožavatelji na Instagramu otrkili su da čak i Alesandri treba mala pomoć da bi slikala savršen selfi.

Naime, manekenka je na društvene mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << postavila svoju selfi, a u odsjaju u ogledalu se vidi da je telefon zakačen za uređaj koji ima osvetljenje. U opisu fotografije je napisala: "Moja laboratorija danas," a njeni fanovi su odmah primetili da ima malu "pomoć".

Iako je fotku lajkovalo više od 85.000 ljudi, mnogi su komentarisali da se Alesandra previše trudi da joj fotografije budu dobre, pa zato koristi dodatno osvetljenje.

Izgleda da su poznate dame postale opterećeni selfijima, a samoproklamovana kraljica selfija, Kim Kardašijan, rekla je da se ponekad fotografiše i po 300 puta, dok ne dobije savršenu fotku.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.