Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Jul.2023, 09:25

Protest „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu i drugim gradovima Srbije (8. jul 2023)

Novi protest „Srbija protiv nasilja“ biće održan u subotu, 8. jula 2023. od 19.00, u Beogradu. ispred Narodne skupštine Srbije. Deseti protest počeće sat kasnije nego prethodnih nedelja zbog vrućine. Posle okupljanja, građani će šetati Takovskom i Cvijićevom do Policijske uprave u Bulevaru despota Stefana, a u šetnji će se zastati ispred RTS-a. Predstavnici opozicije, … Članak Protest „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu i drugim gradovima Srbije (8. jul 2023) se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Najava događaja za petak, 7. jul 2023. godine

Izvor: Capital.ba, 07.Jul.2023, 07:15

FOTO: Capital SREBRENICA – U 19.00 časova otvaranje tradicionalne memorijalne manifestacije “Petrovdanski dani”, koja se organizuje u znak sjećanja na veliko stradanje Srba na Petrovdan 1992. godine u selima oko Srebrenice i Bratunca. Otvaranju će prethoditi parastos u spomen-sobi za sve poginule...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.