Izvor: DANuBeogradu.rs, 01.Jun.2023, 01:14

Protest „Srbija protiv nasilja“ 3. juna 2023. u Beogradu

Peti protest „Srbija protiv nasilja“ biće održan u subotu, 3. juna 2023. od 18.00, iako je ranije najavljen za petak. Nekoliko je razloga za tu promenu. Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je da će u subotu biti tačno mesec dana od masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, a i biće lepše vreme. … Članak Protest „Srbija protiv nasilja“ 3. juna 2023. u Beogradu se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Kolona više ne ćuti, nezadovoljstvo i dalje raste

Izvor: Danas, 01.Jun.2023

Peti protest "Srbija protiv nasilja" biće održan u subotu, 3. juna, tačno mesec dana od masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“. Planirano je da učesnici posle obraćanja ispred Skupštine Srbije odu do zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.